Dream Hospital

E Hënë - e Diel

Thirrni tani!

Spitali i ëndrrave – ku ëndrrat e jetës së re bëhen realitet!

I pari në Kosovë për shërbime profesionale obstetrike - gjinekologjike

Për ne

Rreth Dream Hospital

Dream Hospital ofron kujdes shëndetësor të personalizuar me cilësi të lartë dhe një ekip profesionistësh të trajnuar të kujdesit shëndetësor. Dream Hospital është i njohur për shërbimin e tij të jashtëzakonshëm ndaj klientit, duke përdorur teknologjinë dhe inovacionin, Dream Hospital ofron shërbime të sigurta, efektive dhe efikase të kujdesit shëndetësor, duke u përpjekur të jetë lider në industrinë e kujdesit shëndetësor.

Shërbimet tona

Njihuni me shërbimet tona profesionale

Kirurgji / Laparaskopi

Gjinekologji / Lindje

Pediatri / Neonatologji

Otorinolaringologji / Rhinoplastikë

Laboratori / Anesteziologji

Stafi

Ekipi ynë i mjekëve me përvojë pune mbi 30 vjet.

Dr. Bajram Syla

Gjinekolog / Obsteter

Dr. Dardan Baftiu

Gjinekolog

Dr. Shpresa Tafarshiku

Gjinekologe

Dr. Shahir Pireci

Neonatolog

Lumturije Lika Trena

Gjinekologe/Obsteter

Prof.Asoc.Dr Nehat Baftiu

Sallat kirurgjike