Dream Hospital

E Hënë - e Diel

Thirrni tani!

Blog

Mësoni gjithçka rreth “Blighted Ovum”

Blighted Ovum Cfare eshte blighted ovum? Cfare e shkakton blighted ovum? Si dhe kur mund te diagnostikohet blighted ovum? Si trajtohet blighted ovum? A ndikon ne gjasat e mia per te pasur nje femije?  ...

Anemia në Shtatzani

Gjate shtatzanise disa gra behen anemike,qe do te thote se kane shume pak qeliza te kuqe te gjakut ne trup. Kjo gjendje zakonisht mund te menaxhohet pa asnje problem as per nenen dhe as per beben...

Lundrimi në udhëtimin e mrekullueshëm të shtatzënisë: Një udhëzues për nënat e ardhshme

Shtatzënia është një udhëtim transformues dhe frymëzues që sjell ndryshime të shumta fizike, emocionale dhe psikologjike. Është një kohë rritjeje, pritjeje dhe përgatitjeje pasi një jetë e re fillon...